ISTEKLO-TOSKANA ZA SAMO 99 € AUTOBUSOM 6 DANA / 3 NOĆENJA
 • Putovanje u Toskanu, obilazak Firence, Pize, Sijene i San Điminjao
 • Super Kupon
 • 690 din
  Ponuda istekla!
 • Kupljeno  15

 •    Beograd

 • Termini polaska:
 • 26.07.-31.07.2018 - 99 

 

PROGRAM PUTOVANJA:


1.DAN 27.04.2018.  BEOGRAD
 Polazak sa parkinga  Sava Centra  u 19:00h, sastanak putnika je u18:30h . Noćna vožnja kroz Srbiju, preko Hrvatske i Slovenije  sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.
 2.DAN. 28.04.2018. MONTECATINI TERME

Dolazak u Montecatini Terme, poznatu italijansku  banju koja se malazi u srcu Toskane. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za odmor. U poslepodnevnim časovima obilazak Montecatinija sa vodičem radi informisanja i lakšeg snalaženja za vreme boravka . Šetnja glavnom ulicom Corso Mateotti u kojoj se nalaze prodavnice, picerije, barovi i restorani i  ujedno naša preporukada  baš ovde popijete makjato i probate italijanske paste. Noćenje.

3.DAN.29.04.2018.MONTECATINI SIENA-S.ĐIMINJANO

Doručak. Celodnevni fakultativni izlet ka  živopisnim predelima oblasti Kjanti, svetski poznatoj po proizvodnji vrhunskih vina. Poseta  srednjovekovnom gradiću  San Điminjano  koji je očuvao svoj istorijski centar . Grad je poznat po nadimku “Grad  tornjeva”. Slobodno vreme. Nastavak puta za Sijenu. Šetnja gradom uz razgledanje Duomo – jedna od najlepših katedrala Italije „Znameniti Trg “Il Campo“ na kome se održava jedna od najživopisnijih gradskih fešti („Palio“), kontrade puža, pantere, akvile... Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak u Montekatini u predvečernjim časovima.Noćenje.
4.DAN. 30.04.2018. MONTECATINI- FIRENCA
Doručak. Fakultativni  obilazak grada renesanse Firence. Jedan od najposećenijih gradova sveta, koji u svoje zlatno doba ulazi zahvaljujući uzdizanju moćne bankarske porodice Mediči. Iz tog razloga Firenca danas uz Rim čuva najveće umetničko blago sveta! Po dolasku u Firencu razgledanje grada sa stručnim lokalnim vodičem. Obilazak: Piazza Santa Maria Novela, Piazza della Signoria, katedrala Santa Maria del Fiore, krstionik i Djotov zvonik, Danteova rodna kuća, Ponte Vechio, Palazzo Uffici… Slobodno vreme do povratka  u Montecatini. Povratak u Montekatini u predvečernjim časovima. Noćenje.
5.DAN. 01.05.2018. MONTECATINI TERME-LUCA-PIZA
 Doručak .Napuštanje hotelskih soba. Pakovanje prtljaga u autobus. Slobodno vreme ili fakultativni izlet u Pizu i Luku. U Pizi obilazak znamenitosti na jedinstvenom “Polju čuda”: Krstionica koju je Dante nazvao “Moj prelepi Sv.Jovan”, Katedrala podignuta u sjajnom fiorentinskom stilu i Krivi toranj, jedan od najvoljenijih simbola Italije. Slobodno vreme .Nakon toga odlazak u jedan od najlepših gradova regije Toskane  Luku. Panoramski obilazak: Trgovi Napoleone, Anfiteatro i San Mikele, gradska katedrala Svetog Martina, rodna kuća Đakoma Pučinija... Slobodno vreme. U predvečernjim časovima povratak u Montekatini i nastavak puta za Srbiju..  
6. DAN. 02.05.2018. BEOGRAD Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima.

 

NAČIN PLAĆANJA:
 - Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja.
 - Plaćanje kreditnom karticom: Visa, Master, Maestro, Dina, (isti uslovi kao gotovina). Za korisnike kreditnih kartica Komercijalne banke mogućnost plaćanja na 6 rata bez kamate.
 - Preko računa: uz profakturu izdatu od strane TA ETA TOURS-a.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA :
 -Prevoz konfornim turističkim autobusom (klima,dvd.,audio oprema) prema program putovanja,
 -Smeštaj na bazi 3  noćenja u Montecatiniju sa doručkom u hotelu 3* u ½ I 1/3 sobama
 -Usluga predstavnika agencije/vodiča, 
 -Troškove realizacije programa.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
 - Turistička taksa  ( plaća se na licu mesta na recepciji hotela u Montecatiniju, hotel 3* 1 eur/danu)
 - Fakultativne izlete:

  -Firenca 25e (u cenu izleta uključen prevoz do Firence i usluga lokalnog vodiča)
 - Sijena i San Djiminjano -30 eura/deca 15 eura
 -Luka i Piza -25 eura/deca 15eura
 -Individualne troškove putnika
 - Doplata za 1/1 sobu  40%
 - Medjunarodno zdravstveno osiguranje

NAZIV I OPIS SMEŠTAJA:
Putnici će biti smešteni u navedenim ili sličnim hotelima na osnovu raspoloživosti. Potpisivanjem Ugovora o putovanju stranka prihvata svaki hotel odgovarajuće kategorizacije i opisa navedenog u Programu putovanja.Organizator odmah po zvaničnoj potvrdi rezervacije od strane partnera, obaveštava putnike o nazivu hotela putem sajta www.etaturs.rs.

Hotel Innocenti 3* http://www.hotelinnocenti.com/en/,nalazi se u srcu Montekatinija.U sklopu hotela se nalazi, bar, restoran, bazen. Sobe su 1/2 i 1/3 imaju kupatilo, klimu, tv, telefon. Doručak je na bazi švedskog stola-kontinentalni.

Hotel Giovanna 3*, http://www.hotelgiovanna.com/ nalazi se na 350m od centra Montekatinija. Sadrži restoran, bar, baštu. Sobe su 1/2 i 1/3 sa kupatilom, tv-om, telefonom. Doručak je na kontinentalni na bazi švedskog stola.

Hotel Concordia 3* http://www.hotelinnocenti.com/en/,nalazi se u Montekatinija.U sklopu hotela se nalazi, bar, restoran. Sobe su 1/2 i 1/3 imaju kupatilo, tv, telefon. Doručak je na bazi švedskog stola-kontinentalni.

Hotel Valdinievole 3* http://www.hotelvaldinievole.it/index.html ,nalazi se u srcu Montekatinija.U sklopu hotela se nalazi, bar, restoran, lift. Sobe su 1/2 i 1/3 imaju kupatilo, tv, telefon. Doručak je na bazi švedskog stola-kontinentalni.

Hotel Resort 3* http://www.hotelresortmontecatini.it/en/ nalazi se na 10m od centra Montekatinija. Sadrži restoran, bar, baštu. Sobe su 1/2 i 1/3 sa kupatilom, tv-om, telefonom. Doručak je na kontinentalni na bazi švedskog stola.

Komentari

  Trenutno nema komentara.
Dodajte svoj komentar
Prijavite se ili se registrujte da biste ostavili komentar

Šta ponuda uključuje

 • Ponuda uključuje kupon kojim ostvarujete popust za putovanje u Toskanu.
 • Kupite kupon za 690 din i platite samo 99 €  za:
  Putovanje u Toskanu obalu na bazi 3 noćenja sa doručkom i autobuskim prevozom u organizaciji turističke agencije Eta Turs.
 • Kupon od 690 din plaćate na portalu Superkupon.rs, a aranžman od 99 € plaćate prilikom rezervacije termina u turističkoj agenciji.

Kako se koristi kupon

 • Jedan vaučer važi za 1 osobu!
 • Možete kupiti više vaučera!
 • Obavezno pre uplate vaučera proveriti broj slobodnih mesta!
 • Javiti se agenciji odmah po dobijanju vaučera!
 • Kontakt telefon za sve dodatne informacije:011/3285 717 011/3282 905
 • Ponuda traje dok ima raspoloživih kapaciteta.
 • Aranžman se plaća u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Pro Credit banke na dan uplate.
 • Radno vreme: 
  pon-pet 10-19h subotom 10-15h
 • Rok iskoristivosti kupona do 10.07.2018.
 • Nakon isteka roka iskoristivosti kupon nije moguće iskoristiti

Napomene

 • Kupon se dostavlja e-mailom i dostupan je za štampanje i iz Vašeg profila.
 • Kupon ćete dobiti za dva radna dana ukoliko uplatu izvršite opštom uplatnicom ili internet bankarstvom.

Eta tors

011 3285717

Obilićev venac 18

Beograd

http://www.etaturs.rs/

Pogledajte još...

x
Upiši svoju email adresu kako bi dobijao najbolje ponude