ISTEKLO-CINQUE TERRE 1.MAJ ĐENOVA-PORTOFINO-RAPALO 115 € 5 DANA / 2 NOĆENJA SA PREVOZOM
 • Prvomajsko putavanje za Cinque Terre sa obilaskom Đenove, Portafina i odlazak u Rapalo
 • Super Kupon
 • 590 din
  Ponuda istekla!
 • Kupljeno  8

 •    Beograd

PROGRAM PUTOVANJA:

1.DAN  28.04.2018. BEOGRAD

Polazak sa parkinga Sava centra u 16:00 skup putnika je u 15:30h. Noćna vožnja kroz Srbiju, preko Hrvatske i Slovenije  sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.

2.DAN  29.04.2018.ĐENOVA

Dolazak u Đenovu u prepodnevnim satima. Po dolasku, panoramsko razgledanje centra grada, koji je proglašen delom svetske kulturne baštine. Smeštaj  u hotel. Slobodno vreme za odmor. Obilazak grada sa vodičem:Trg de Ferari na kome se nalaze opera iberza, Trg Mateoti sa palatom pravde, Duždeva palata, katedrala San Lorenco, via Garibaldi sa palatama djenovljanskih aristokratskih porodica, Trg pobede, stara luka, Kraljevska palata…Slobodno vreme. Noćenje.

3.DAN  30.04.2018.ĐENOVA – PORTOFINO-RAPALO-SANTA MARGARITA-ĐENOVA

Doručak.Odlazak na celodnevni izlet do živopisnog zaliva Golfo Del Tigullio, gde su smeštena tri predivna gradića: Portofino, Rapalo i Santa Margarita. Obilazak i slobodno vreme u jednom od najčuvenijih mondenskih letovališta u Italiji-RAPALU. Zatim odlazak brodom iz Santa Margarite do Portofina koji se nalazi usred maslinjaka, vinograda i čempresa.. nekadašnji ribarski gradić koji je tokom srednjeg veka bio sedište đenovljanske trgovačke flote. Krajem 19. veka u Portofino dolaze bogati industrijalci koji ovom gradiću daju svoj  pečat u vidu luksuznih vila i građevina. Obilazak srednjovekovne crkve San Đorđo i odlazak do istoimenog zamka i ako produžimo živopisnom stazom ka južnom vrhu ugledaćemo simbol grada svetionik Punto Kapo sa kojeg se pruža pogled na zaliv. Povratak u Đenovu. Noćenje.  

4.DAN  01.05.2018. ĐENOVA – CINQUE TERRE – ĐENOVA

Doručak. Napuštanje hotela. Odlazak na celodnevni fakultativni izlet do Cinque Terre- Nacionalnog parka u čijem su sastavu pet živopisnih sela koji su smešteni na strmoj obali levantske rivijere. Kao jedno od najslikovitijih mediteranskih priobalnih područja od 1997. godine deo je svetske baštine pod zaštitom UNESKO- a. Polazak autobusom za Levanto odakle kreće voz koji povezuje svih pet mesta. Na uskom pojasu između stenovitih litica i kamenite obale nastala su mala naselja povezana kozjim stazama u kojima su malobrojni stanovnici uglavnom ribari, vinogradari i pastiri koji žive tradicionalnim životom, izolovani od modernog sveta. U središtu malog zaliva je Monterosso al Mare sa kućama u obliku kula u spletu uskih ulica, Vernazza, izgradjena na uzvišenju oko Crkve Svete Margarite Antiohijske, iz 13. veka u stilu Ligurijske gotike, Corniglia nalazi se na brdu okruženim vinogradima i ima 300 stanovnika, najmanje je i jedino naselje koje se spušta do samog mora, sa platoa u blizini crkve vide se ostala četiri naselja Manarola je izgradjena delom uz more a delom na brdu oko crkve San Lorenzo iz 14. Veka. Riomaggiore, najveće medju ovim naseljima sa oko 1700 stanovnika leži duž potoka Madjore na stenovitim padinama i spušta se ka moru u formi amfiteatra. Slobodno vreme. Obilazak  sela, u kasnim poslepodnevnim satima povratak vozom u Levanto, a zatim autobusom polazak za Srbiju.

 

5.DAN  02.05.2018. BEOGRAD

Dolazak u Beograd  u podnevnim satima. Kraj programa.

 

NAČIN PLAĆANJA:

- Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja.

- Plaćanje kreditnom karticom: Visa, Master, Maestro, Dina(isti uslovi kao gotovina). Za korisnike kreditnih kartica  Komercijalne banke mogućnost plaćanja na šest rata bez kamate.

- Preko računa: uz profakturu izdatu od strane TA ETA TOURS-a.

 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 -Prevoz komfornim turističkim autobusom prema programu putovanja (klima,TV,DVD,audio oprema)

- Smeštaj na bazi 2 noćenja sa doručkom (kontitentalni-samoposluživanje) u Đenovi ili okolini u 1/2 i 1/3 sobama.(svaka soba ima tuš /wc)

 -Razgledanje prema programu putovanja,

 -Usluga predstavnika agencije-vodiča,

 -Troškove realizacije programa.

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

- Obaveznu gradsku komunalnu taksu za Djenovu i okolinu (uvedena 15.09.2012. plaća se na recepciji hotela)-u hotelima sa 2* i 3*- 1.5eura/noćenju, 4* -2 eura/noćenju

-Međunarodno zdravstveno osiguranje,

-Individualne troškove putnika,

-Doplata za jednokrevetnu sobu 40%

-Fakultativni izlete:

 – Cinque Terre -35 evra/deca 15 evra

-  Izlet Rapalo-Santa Margarita-Portofino- sa povratnom kartom za brodić do Portofina 35 evra,/deca 15 evra

 

NAZIV I OPIS SMEŠTAJA:

Putnici će biti smešteni u navedenim ili sličnim hotelima na osnovu raspoloživosti. Potpisivanjem Ugovora o putovanju stranka prihvata svaki hotel odgovarajuće kategorizacije i opisa navedenog u programu putovanja.Organizator odmah po zvaničnoj potvrdi rezervacije od strane partnera, obaveštava putnike o nazivu hotela putem sajta www.etaturs.rs.

 

Hotel Columbus  Sea  4*  http://www.columbussea.com/ nalazi se 15min od centra Đenove. Hotel raspolaže sa restoranom i barom. Sobe su 1/2 i 1/3 imaju tv, telefon.  Doručak je kontinentalni- švedski sto.

Hotel Riviera Celle 3* http://www.hotelriverecelle.it/, nalazi se u okolini Đenove -Varzezzeu. U sklopu hotela se nalazi, restoran, bar,lift. Sobe su 1/2 i 1/3 imaju kupatilo, tv, telefon. Doručak je kontinentalni an bazi švedskog stola.

Komentari

  Trenutno nema komentara.
Dodajte svoj komentar
Prijavite se ili se registrujte da biste ostavili komentar

Šta ponuda uključuje

 • Ponuda uključuje kupon kojim ostvarujete popust za putovanje u Cinque Terre.
 • Kupite kupon za 590 din i platite samo 115 €  za:
  Putovanje u Cinque Terre na bazi 2 noćenja sa doručkom i autobuskim prevozom u organizaciji turističke agencije Eta Turs.
 • Kupon od 590 din plaćate na portalu Superkupon.rs, a aranžman od 115 € plaćate prilikom rezervacije termina u turističkoj agenciji.

Kako se koristi kupon

 • Jedan vaučer važi za 1 osobu!
 • Možete kupiti više vaučera!
 • Obavezno pre uplate vaučera proveriti broj slobodnih mesta!
 • Javiti se agenciji odmah po dobijanju vaučera!
 • Kontakt telefon za sve dodatne informacije:011/3285 717 011/3282 905
 • Ponuda traje dok ima raspoloživih kapaciteta.
 • Aranžman se plaća u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Pro Credit banke na dan uplate.
 • Radno vreme: 
  pon-pet 10-19h subotom 10-15h
 • Rok iskoristivosti kupona do 28.04.2018.
 • Nakon isteka roka iskoristivosti kupon nije moguće iskoristiti.

Napomene

 • Kupon se dostavlja e-mailom i dostupan je za štampanje i iz Vašeg profila.
 • Kupon ćete dobiti za dva radna dana ukoliko uplatu izvršite opštom uplatnicom ili internet bankarstvom.

Eta tors

011 3285717

Obilićev venac 18

Beograd

http://www.etaturs.rs/

Pogledajte još...

x
Upiši svoju email adresu kako bi dobijao najbolje ponude