ISTEKLO-1.MAJ U MILANU 6 DANA / 3 NOĆENJA SA PREVOZOM ZA SAMO 139 €
 • Provedite praznike u gradu mode i glamura sa obilaskom Đenove, jezera Komo, Lugana i Torina
 • Super Kupon
 • 690 din
  Ponuda istekla!
 • Kupljeno  5

 •    Beograd

PROGRAM PUTOVANJA:

 

1. DAN BEOGRAD

Polazak iz Beograda sa parkinga Sava centra u 17:00h, skup putnika u 16:30h. Vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju sa usputnim zadržavanjem radi graničnih formalnosti i odmora ...

2. DAN MILANO

Dolazak u Milano u prepodnevnim časovima. Obilazak najvećeg industrijskog grada Italije, grada fudbala i najvećeg modnog centra Evrope: zamak Sforca, Milanska katedrala, Galerija Vitorija Emanuela, Milanska skala... Nakon obilaska smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

3. DAN  MILANO - ĐENOVA - OUTLET SERRAVALLE - MILANO

Doručak. Slobodno dan za individualne aktivnosti ili fakultativni izlet do Đenove,  glavnog grada oblasti Ligurija i najveće luke Italije, čiji je stari grad pod zaštitom Unesco-a. Obilazak grada: Trg Ferari, Opera, Duždeva palata, Katedrala Sv. Lorenca, stari svetionik La Lanterna, kuća Kristofera Kolumba... slobodno vreme. U popodnevnim časovima polazak iz Đenove i odlazak do jednog od najboljih italijanskih tržnih centara -outlet Serravalle. Slobodno vreme za kupovinu... Povratak u Milano u večernjim časovima. Noćenje.

4.DAN MILANO-TORINO Doručak.slobodno vreme ili fakultativni izlet u Torino. Torino na italijanskom znači bik. Skulpture bika su prisutne na više mesta  kao specifičan simbol grada. Bik se nalazi i na zastavi i grbu grada. Torino se nalazi u regionu Piemonte, u neposrednoj blizini prirodne granice sa Švajcarskom, tj. Alpima koji se po sunčanom danu mogu videti golim okom, kako okružuju dolinu reke Po, u kojoj se Torino i razvio.Torino je jedan od tri najjača industrijska grada Italije, zajedno sa Milanom i Đenovom (čuveni industrijski trougao) poznat i po auto industriji „Fabbrica Italiana Automobili Torino“. Po dolasku razgledanje grada sa vodičem:  trg San Karlo – elegantan i raskošan sa baroknim palatama i crkvama, Via Roma– trgovačka zona grada; trg Kastelo sa Kraljevskom palatom – nekadašnje sedište  dinastije Savoja; palata Madama – kraljičina palata sa prelepo dekorisanom  fasadom; Mole Antonelijana – jedan od najupečatljivijih simbola Torina sa veličanstvenom kupolom i slavnim „letom brojeva“ (preporuka je da se popnete na vrh kupole i da uživate u spektakularnom pogledu na grad); trg Solferino sa mističnim legendama o vratima magije.... Slobodno vreme za individualni obilazak i šetnju.

5. DAN MILANO - JEZERO KOMO-ŠVAJCARSKA-JEZERO LUGANO

Doručak. Slobodno vreme u Milanu ili mogućnost fakultativnog odlaska do Švajcarskog jezera Lugano i Italijanskog jezera Komo. Grad Lugano je jedno od mondenskih mesta Švajcarske smešten na obali istoimenog jezera. Izuzetno lep gradsa glavnim trgom Reforma, Gradskom kućom, sa starim krivudavim ulicama, i prelepim crkvama, medju kojima se ističe katedrala San Lorenco, brojnim palatama i parkovima… Po dolasku u Lugano slobodno vreme. Nastavak puta do jezera Komo, treće po veličini jezero u Italiji. Nalazi se na samom severu zemlje na granici sa Švajcarskom u podnožju Alpa. Jezero je najpoznatije mondensko mesto u Italiji na kome se nalaze Vile italijanskog i svetskog džet-seta:  Erosa Ramacotija, Donatele Versaće, Džordža Klunija… Po dolasku na jezero slobodno vreme za šetnju i razgledanje, mogućnost fakultativne vožnje brodom po jezeru sa obilaskom raskošnih vila na obali jezera. U popodnevnim časovima povratak u Milano. Polazak za Beograd iz Milana oko 18h.  Noćna vožnja kroz Sloveniju i Hrvatsku prema Srbiji…

6. DAN BEOGRAD

Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima. (Kraj usluga)

 

NAČIN PLAĆANJA:

-Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja.

-Plaćanje kreditnom karticom: Visa, Master, Maestro, Dina, (isti uslovi kao gotovina). Za korisnike kreditnih kartica Komercijalne banke mogućnost plaćanja na 6 rata bez kamate.

- Preko računa: uz profakturu izdatu od strane TA ETA TOURS-a.

 

 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

-Prevoz turističkim autobusom (klima/video,dvd) na navedenoj relaciji,

-Smeštaj u Milanu (ili okolini) u nekom od navedenih hotela ili sličnom, kategorije 3* u 1/2 ili 1/2+1 sobama na bazi 3 noćenja sa doručkom (kontinentalni),

-Usluge licenciranog pratioca grupe,

-Troškove organizacije i vođenja aranžmana.

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

-Međunarodno putno zdrastveno osiguranje

-Obaveznu gradsku komunalnu taksu za Milano i okolinu (uvedena 15.09.2012, plaća se na recepciji hotela) - za boravak u hotelima sa 2* i 3 * -4 € po noćenju / po osobi, a za boravak u hotelima sa 4 * i 5* - 5 € po noćenju / po osobi

-Doplata za 1/1 sobu 40%

-Fakultativne izlete:

-Đenova i outlet Seravalle - 35 € odrasli/deca do 12.godina 20€

-Torino 30€ odrasli/deca do 12.godina 15€

-Jezero Komo I Lugano - 30 € odrasli/deca do 12 godina 15€

-Vožnja brodom po jezeru Komo - 15€ odrasli/deca do 12 godina 10€

CENA PAKETA ZA SVE UPLAĆENE IZLETE 90€

 

OPSI I LOKACIJA HOTELA:

Putnici će biti smešteni u navedenim ili sličnim hotelima na osnovu raspoloživosti. Potpisivanjem Ugovora o putovanju stranka prihvata svaki hotel odgovarajuće kategorizacije i opisa navedenog u Programu putovanja. Organizator odmah po zvaničnoj potvrdi rezervacije od strane partnera, obaveštava putnike o nazivu hotela putem sajtawww.etaturs.rs.

 

Hotel Ibis Style Palmanova 4* http://www.ibis.com/it/hotel-9487-ibis-styles-milano-palmanova-/index.shtml

Nalazi se u blizini metro stanice. Moderne , prostrane sobe sadrže kupatilo,lcd tv, sef, telefon. Hotel poseduje, restoran, bar, recepciju.Doručak je na bazi švedskog stola. 

 

Air Hotel Linate  -  4* http://www.airhotel.it/
Hotel se nalazi u mirnom kraju, u blizini  se nalazi autobuska stanica kojom se brzo stiže do centra grada ( bus saobraća na svakih 15 min).  Sadrži parking, bar, recepciju,  vrt. Smeštaj je u 1/2 i 1/3 sobama. Sve sobe su mirne, prostrane i sadrže TV,telefon. Doručak je na bazi švedskog stola.

Komentari

  Trenutno nema komentara.
Dodajte svoj komentar
Prijavite se ili se registrujte da biste ostavili komentar

Šta ponuda uključuje

 • Ponuda uključuje kupon kojim ostvarujete popust za putovanje u Milano.
 • Kupite kupon za 690 din i platite samo 139 €  za:
  Putovanje u Milano na bazi 3 noćenja sa doručkom i autobuskim prevozom u organizaciji turističke agencije Eta Turs.
 • Kupon od 690 din plaćate na portalu Superkupon.rs, a aranžman od 139 € plaćate prilikom rezervacije termina u turističkoj agenciji.

Kako se koristi kupon

 • Jedan vaučer važi za 1 osobu!
 • Možete kupiti više vaučera!
 • Obavezno pre uplate vaučera proveriti broj slobodnih mesta!
 • Javiti se agenciji odmah po dobijanju vaučera!
 • Kontakt telefon za sve dodatne informacije:011/3285 717 011/3282 905
 • Ponuda traje dok ima raspoloživih kapaciteta.
 • Aranžman se plaća u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Pro Credit banke na dan uplate.
 • Radno vreme: 
  pon-pet 10-19h subotom 10-15h
 • Rok iskoristivosti kupona do 27.04.2018.
 • Nakon isteka roka iskoristivosti kupon nije moguće iskoristiti.

Napomene

 • Kupon se dostavlja e-mailom i dostupan je za štampanje i iz Vašeg profila.
 • Kupon ćete dobiti za dva radna dana ukoliko uplatu izvršite opštom uplatnicom ili internet bankarstvom.

Eta tors

011 3285717

Obilićev venac 18

Beograd

http://www.etaturs.rs/

Pogledajte još...

x
Upiši svoju email adresu kako bi dobijao najbolje ponude